MANİSA / ALAŞEHİR - Dağhacıyusuf Ortaokulu

Dağhacıyusuf Ortaokulu

ULUDERBENT MAH. MENEKŞE/3 SK. NO: 1 ALAŞEHİR / MANİSA
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen,öğrenmeyi öğrenen,okuyan,inceleyen,araştıran,zamanı iyi yönetebilen, doğayı seven,bilimin gelişmesi için çaba gösteren,sanatta,sporda,bilimde ve her alanda ülkemizin adını yükseltmek isteyen nesillerin yetiştirldiği;Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında bir üst öğrenime hazırlandığı;yönetici,öğretmen,personel,öğrenci ve velileri el birliği ile çevrede,bölgede ve ülkede ´´MODEL OKUL´´ olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı,çağdaş,laik,ülkesine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan,topluma karşı verimli fertler yetiştirmek; Okul içinde ve dışında sergiledikleri davranışlarla örnek öğrenciler olmalarını sağlamak; Ortaokul seviyesindeki eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamaları için varız...
Uydu İnternet (VSAT)
Özel Araç